Ilmoittaudu vuosikokoukseen ja yhdistyksen vuosijuhlaan!Suomen Viininkasvattajat ry – Vuosikokous ja vuosijuhlaTällä lomakkeella voit ilmoittautua Suomen Viininkasvattajat ry:n vuosijuhlaan ja vuosikokoukseen. Ilmoittauduthan viimeistään maanantaihin 28.3.2022 mennessä.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään lauantaina 2.4.2022 klo 12:00-13:00 (HUOM aika), Välimerenkatu 13, Helsinki. Vuosikokouksen jälkeen vietetään samassa paikassa vuosijuhlaa klo 13:00 alkaen. Tila on varattuna vuosijuhlaa varten klo 21:00 asti.
Lisäys 23.3.: vuosikokouksen ja juhlan aamuna kukin osallistuja tekee kotonaan omatoimisesti koronatestin. Sitten voidaan rauhallisemmin mielin osallistua juhlan.

Ohjelmassa on luvassa Ainoa Wineryn (Hollola) tuotteiden esittely (viinintekijä paikalla), Unkarin viineistä ja erityisesti Balatonin alueen viineistä esittely, ideoita seuran toiminnasta, viininkasvatuksesta ja tietenkin myös ruokailua.

Ruokailun (runsas salaattibuffet) hinta on 20€ ja viinitastingin hinta on 20€. Ei-jäsenet eli avecit pääsevät mukaan 50€:lla.Tässä linkki:
https://forms.gle/DXNsgqWreQeGxHs6ALämpimästi tervetuloa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.