Suomen Viininkasvattajat ry:n jäseneksi liittyminen käy helpoimmin täyttämällä omat tiedot alla olevaan jäsentietolomakkeeseen. Muistathan vastata kaikkiin kohtiin. Paina lopuksi “Lähetä”-painiketta. Lähetämme sinulle vastauksena kirjeen, jäsenmaksun tilitiedot yms. ensisijaisesti sähköpostilla. Jos sinulla ei ole sähköpostia, lähetämme kirjeen tavallisena maapostina laatikkoosi.

Antamiasi tietoja käsitellään huolellisesti tietosuojalain mukaisesti. Mitään näistä tiedoista ei anneta yhdistyksen ulkopuolelle ilman erillistä sopimusta.

Liittymismaksu 10,00 €
Vuoden 2020 jäsenmaksu 35,00 €
Kolmivuotinen jäsenmaksu 100,00 €
Ainaisjäsenyys 350,00 €
Kannattajajäsenyys (yritys tai henkilö) 300,00 €

Lähettäessäni tämän hakemuksen sitoudun siihen, että tietoni talletetaan yhdistyksen jäsenrekisteriin. Jos yhteystietoni muuttuvat, sitoudun ilmoittamaan muuttuneet tietoni.