Yhdistyksen historian ensimmäinen vuosikokous järjestetään lauantaina 22.1.2011 klo 13–18 Wiurilan kartanossa Halikossa. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita paikan päälle vaihtamaan kokemuksia ja kuulumisia!

Varsinaisen kokouksen lisäksi luvassa on esitelmä viiniköynnöksen tautien kemiallisessa torjunnassa käytettävistä aineista – tietoa, jota meidän toivottavasti ei tarvitse käyttää. Pääset myös maistamaan suomalaista rypäleistä tehtyä viiniä. Ja jos olet itse jo pullottanut omaa viiniäsi, ota sitä ihmeessä mukaan!

Vuosikokoukseen osallistuminen on maksutonta, ja vain yhdistyksen jäsenille tarkoitettu.

Jos haluat osallistua yhteiselle lounaalle ja kahville, muista maksaa sen hinta, 20 euroa, viimeistään 18.1. yhdistyksen tilille 174530-120537.

Tilaisuus päättyy kello 18 alkavan päivällisen jälkeen. Päivällinen maksetaan suoraan Wiurilan kartanon ravintolaan tilaisuuden aikana.

Halutessasi voit jäädä Wiurilan kartanoon myös yöksi, jolloin majoitus kahden hengen huoneessa maksaa 70 euroa huoneelta. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen.

Ilmoitathan meille sähköpostilla, jos tiedät olevasi tulossa. Lähetä viesti yhdistyksen sihteeri Ari Markkulalle (sihteeri@wtxan6ig.vm.gcp.loikka.io), ja kerro ainakin seuraavat asiat:

  • Oma nimesi
  • Osallistutko lounaalle (ja maksat 20 e)?
  • Osallistutko päivälliselle?
  • Tuotko mukanasi omaa viiniäsi maisteltavaksi yhdessä?
  • Haluatko yöpyä Wiurilan kartanossa?

Nähdään Wiurilassa!

Lisätietoja

http://www.wiurilankartano.com/

Google Maps -karttalinkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.