Tervetuloa!

Aika ja paikka: 24.2.2023 klo 18-(21)

Osoite ja tulo-ohje: Osoite on Kalasatamankatu 9A, 00580 Helsinki, mutta redi.fi/info/nain-saavut kertoo välineet. Autolla saapuvat ajavat K5 tai K6 Redin parkkihalliin, osioon D -> F-hissillä 1-kerrokseen. Autoilija lataa ja ota käyttöön Redin parkkisovellus, niin saat 3h ilmaista parkkiaikaa. Kävellen/ julkisilla tulijat etsi terveyden ja hyvinvointi-terveysasema, joka on Keskon pääkonttorin takana. Kalasatamankatu on kauppakeskuksen alla kulkeva tunneli-katu. Sisäänkäynti taloon on K-marketin vieressä.

Vuosikokous

Vuosikokouksessa käydään läpi sääntöjen määrät asiat. Erityisesti pohditaan tulevaa yhdistyksen toimintasuunnitelmaa, taloutta sekä valitaan puheenjohtaja sekä muu hallitus. Nykyisessä hallituksessa monet ovat ilmaisseet olevansa käytettävissä (ei pelkoa että joutuu pakkojäseneksi halllitukseen), mutta myös uusia vastuunkantajia kutsutaan ilmoittamaan halukkuutensa.

Vuosijuhla

Ensin on tarjolla ravitseva salaattibuffet; oman ruokajuoman voi tuoda halutessaan mukaan.
Juhlassa on kolme teemaa.

Ensinnäkin juhlistamme ja muistelemme yhdistyksen alkuvaiheita vuonna 2010: uudet kunniajäsenet julkistetaan. 

Toiseksi käymme keskustelua kokemuksista ja havainnoista ”Kolme näkökulmaa ja keskustelu, miten rypäleiden hedelmäisyys, aromit ja vivahteet saadaan Suomessa rypäleestä viiniin?” Keskustelua yllyttävät Esa Tervo, Timo Taskinen ja Petri Halmetoja. 

Kolmanneksi juhlassa on tasting pohjoisen ilman alan viineistä Ruotsista – ja ehkä myös Suomesta (rypäleet Rondo, Solaris ja Muscaris)

Vuosikokoukseen osallistuminen ei maksa.
Vuosijuhlan osallistumismaksu yhdistyksen jäseniltä 25€ ja ei-jäseniltä 35€.

Tapahtumaan on tarjolla myös on-line osallistumismahdollisuus. Tarkempi tieto ilmoittautuneile. 

Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/4JYQUSB4Y1vwCSkT8

Lämpimästi tervetuloa!

Kari (Latvus)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.