Maailman pohjoisin viiniköynnösyhdistys

Tätä ennätystä on jo vaikea lyödä: Missä maassa on maailman pohjoisin viiniköynnösyhdistys? No Suomessapa tietenkin!

Suomen Viininkasvattajat ry:n jäseneksi liittyminen on mahdollista täyttämällä jäsenlomake näillä verkkosivuilla.

Julkaisemme myös näillä sivuilla kysymys-vastaus-palstaa, “Viininkasvattajan tietolaaria”. Ennen kuin kysyt suoraan sähköpostilla esimerkiksi taimien kasvatukseen liittyviä neuvoja, katso, löydätkö vastausta jo jonkun toisen kysymänä.

Vuosikalenteri 2015

13.6. 9:30- Tuorla-päivä, Tuorlan koetarha
8.8. 10:00- Tutustuminen Tahvosille
18-20.9. Ahvenanmaan matka
17.10. Viinitekokurssi
11-14.11. VitiNord, Nebraska
16.1.2016 Jälkilöylyt
9.4.2016 Vuosikokous

Tapahtumien päivät tarkentuvat toimintavuoden aikana ja kustakin luvassa erikseen lisätietoa. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana järjestelyissä, ota yhteyttä!

Viininlehti

Yhdistys julkaisee Viininlehti-jäsenlehteä. Tavoitteena on julkaista lehdestä pari numeroa vuodessa. Tälle sivulle arkistoidaan kaiken kansan vapaasti luettavaksi kuluneiden vuosien numeroita PDF-muotoisina.

Suomen Viininkasvattajat ry:n hallitus

Timo Taskinen, Lappeenranta