Suomen Viininkasvattajat ry:n jäseneksi liittyminen käy helpoimmin täyttämällä omat tiedot alla olevaan jäsentietolomakkeeseen. Muistathan vastata kaikkiin kohtiin. Paina lopuksi “Lähetä”-painiketta. Lähetämme sinulle vastauksena kirjeen, jäsenmaksun tilitiedot yms. ensisijaisesti sähköpostilla. Jos sinulla ei ole sähköpostia, lähetämme kirjeen tavallisena maapostina laatikkoosi.

Antamiasi tietoja käsitellään huolellisesti tietosuojalain mukaisesti. Mitään näistä tiedoista ei anneta yhdistyksen ulkopuolelle ilman erillistä sopimusta.

Liittymismaksu 10,00 €
Vuoden 2019 jäsenmaksu 35,00 €
Kolmivuotinen jäsenmaksu 100,00 €
Ainaisjäsenyys 350,00 €
Kannattajajäsenyys (yritys tai henkilö) 300,00 €

Henkilö- ja yhteystiedot

Etunimi
Syntymävuosi
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköposti

Koulutus ja ammatillinen tausta

Viiniköynnösten kasvatus

Erikoisosaaminen

Erikoisosaaminen, josta voisi olla hyötyä yhdistyksen toiminnassa (huomaa, että vastaaminen tähän ei vielä sido mihinkään):

Yhdistystoiminta

Olen kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen toimintaan aktiivisesti ja mahdollisesti voisin tehdä seuraavan kaltaisia asioita:

Suoramarkkinointi

Huomaa: Suojelemme yhdistyksemme jäsenten yhteystietoja, emmekä luovuta jäsenrekisterimme tietoja ulkopuolisille. Voimme kuitenkin välittää kolmansilta osapuolilta viiniköynnöksen kasvatukseen liittyviä, mielekkäitä kaupallisia viestejä niille jäsenillemme, jotka rastittavat yllä olevan ruudun.

Palaute

Palautetta, omat kommenttini toiveistani tms.:

Lähettäessäni tämän hakemuksen sitoudun siihen, että tietoni talletetaan yhdistyksennn jäsenrekisteriin. Jos yhteystietoni muuttuvat, sitoudun ilmoittamaan muuttuneet tietoni.