Tätä ennätystä on jo vaikea lyödä: Missä maassa on maailman pohjoisin viiniköynnösyhdistys? No Suomessapa tietenkin!

Suomen Viininkasvattajat ry:n jäseneksi liittyminen on mahdollista täyttämällä jäsenlomake näillä verkkosivuilla.

Julkaisemme myös näillä sivuilla kysymys-vastaus-palstaa, ”Viininkasvattajan tietolaaria”. Ennen kuin kysyt suoraan sähköpostilla esimerkiksi taimien kasvatukseen liittyviä neuvoja, katso, löydätkö vastausta jo jonkun toisen kysymänä.

Tapahtumien päivät tarkentuvat toimintavuoden aikana ja kustakin luvassa erikseen lisätietoa. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana järjestelyissä, ota yhteyttä!

Viininlehti

Yhdistys julkaisee Viininlehti-jäsenlehteä. Tavoitteena on julkaista lehdestä pari numeroa vuodessa. Tälle sivulle arkistoidaan kaiken kansan vapaasti luettavaksi kuluneiden vuosien numeroita PDF-muotoisina.